Yogamatta

Grunden till bra yoga

  • Tips från Google

Solhälsningen

Posted by admin On januari - 4 - 2016

Vill man komma igång med yoga, är solhälsningen en bra start. En solhälsning tar ett par minuter att utföra och du får så mycket yoga. Du får använda hela din kropp, du får andningen och den medvetna närvaron som är så viktig.

Man kan ju tycka att yoga och en solhälsning alltid ska se ut på samma sätt. Och ja, grunden är densamma, men alla är vi olika och den går att variera lite. Här nedan ser du tre olika filmer som jag hittat på Youtube. De visar alla solhälsningen, men som du ser så är de lite olika. Söker du efter solhälsningen på Youtube, så kommer du att hitta flera filmer, men dessa tre tyckte jag var enkla och tydliga representanter.

Här kommer en film på Svenska:

Och slutligen en film av och med engelsktalande Adriene, som gjort många trevliga yoga filmer, som jag förmodligen kommer att dela med mig av här framöver.

Om man tycker att man inte hinner med yoga, så kan dessa solhälsningar ändå vara en bra start eftersom de som sagt inte tar så lång tid att utföra. Och tänk vilken underbar start, att börja dagen med att mjuka upp hela kroppen och komma igång på riktigt. Solhälsningarna är en riktigt bra yoga grund :)!

Leave a Reply