Yogamatta

Grunden till bra yoga

  • Tips från Google

Yoga och andra hälso länkar:

www.om-halsa.se

Lightyliving – live now when you are alive

Några länktips från Google:

Böcker och tidningar om yoga:

Yoga tutor

yogabok med yogaövningarEn bok på engelska som jag personligen tycker är mycket bra, speciellt för nybörjaren. Det är en 21 dagars kurs. Tanken är att man ska läsa en liten bit varje dag och till varje dags text hör en övning och den övningen visas också på ett litet filmklipp som är med i boken. Som du kanske förstår så är det en såkallad e-bok, vilket är mycket bra. När du köper den, får du nämligen direkt tillgång till boken och slipper vänta på att den ska fraktas till dig med posten. Och det är ju också tack vare att det är en e-bok, som du får filmklippen, som underlättar och visar precis hur du ska göra.

En annan sak som är så bra med just den här boken, är att man efter en veckas läsande och övningar, så får man en enkel komihågsida som man kan skriva ut och ha lättåtkommlig. På den utskriftsvänliga sidan finns enkla bilder som visar vilka yogaövningar som presenterats under veckan, så att du enkelt kan fortsätta att utöva dem. Tillsammans med boken, få man också flera andra såkallade bonusböcker. Hela 4 bonusböcker får man på köpet.

Boken kostar 47$ (om en dollar kostar 8:- så blir det ca 376:-) och man betalar via paypal, som ju är en säker betaltjänst. Är man inte nöjd får man alla pengarna tillbaka eller varför inte prova i tre veckor och betala senare.
Till e-boken med yogaövningar – Yoga tutor…


skonsam yogabokSkonsam yoga

Med denna bok får du också en yogadvd, som visar de yogaövningar som presenteras i boken. En bok för dig som inte hinner springa iväg till yogaklassen, eftersom boken innehåller fyra enkla Hathayoga sekvenser som både förbättrar din smidighet och ger dig mer energi och de hinner du lätt med hemma i ditt eget vardagsrum.

Den här yogaboken kan du beställa genom Adlibris för bara 125:-.

Vid träning hemma kan det vara bra med en egen yogamatta. Läs gärna denna informationen innan du ska köpa yogamatta.


Yoga, tantra och meditation i min vardag

yoga, tantra och meditations bok“Yoga, tantra och meditation i min vardag” menar att man inte behöver anta en ny livsstil för att börja utföra yogaövningar och meditera. Efterhand som du praktiserar övningarna i boken, kommer du att förstå att yoga är grundad på en gedigen kunskap om människans natur, som inte är begränsad till någon speciell ålder, livsstil eller nationalitet. Den är frukten av en levande tradition, där vetande överförs direkt från lärare till elev, från generation till generation.

Swami Janakananda för dig genom ämnet och du kan på ett praktiskt sätt dra nytta av de olika yogaställningar, andnings-övningarna, meditationerna och den tantriska sexuella yogan.

Den här yogaboken kostar 161:- hos Adlibris