Yogamatta

Grunden till bra yoga

  • Tips från Google

Bekväma kläder

Posted by admin On maj - 11 - 2017

Att utöva yoga ska vara en njutning. Att lära känna kroppen och alla dess muskler och hur allt fungerar tillsammans. För att det ska vara en njutning behöver man ha kläder som sitter bekvämt. Det spelar inte så stor roll vilka kläder man använder. Det säljs många kläder som speciella yogakläder, men det är enligt mig bara ett sätt för butikerna att tjäna mera pengar. Det går lika bra med vilka mjukisbyxor som helst. Eller om du är hemma, prova att utöva yoga naken.

Inte minst är det viktigt med behagliga underkläder. Jag har hittat en superskön och mjuk topp som jag använder. Det fina är att den är tillverkad av bambu, vilket jag tycker känns bra eftersom bambu sägs vara bättre för miljön. Här är en bild på toppen jag använder, fast i en annan färg.

yoga-underklader

Själv har jag en marin och en mörk lila. De finns hos Laba.se och där hittar du även en rosa-röd. Du kommer direkt till dessa toppar via denna länk:

Länk till bh-topp av bambu: https://laba.se/strumpor-trosor-kalsonger/index.php/produkt-kategori/bambu/bambu-linne-och-toppar/

Personligen har jag oftast ett par längre byxor på mig och inte som kvinnan på bilden bara trosor. Jag gillar sådana som slutar strax nedanför knäna. De tycker jag passar perfekt för yoga tillsammans med den här toppen.

Leave a Reply