Yogamatta

Grunden till bra yoga

  • Tips från Google

Jag är en vanlig Svensson, tyvärr utan yogautbildning. Men jag utövar regelbundet yoga. Anledningen till att jag började med yoga var att jag mådde skit. Jag var både fysiskt och psykiskt ur balans. När jag hörde talas om yoga första gången var jag tveksam. Men så fick jag av en händelse chans att prova på det en gång och blev förälskad redan vid första passet.

Sedan dess har jag utövat yoga regelbundet och hunnit prova flera olika stilar och former. Fördelen tycker jag är att man inte behöver ha en massa redskap. Det räcker gott med en matta och den egna kroppen.

För mig har yogan betytt väldigt mycket. Jag känner mig nu betydligt smidigare och framförallt så blir jag inte så lätt uppstressad som jag blev förut.

Eftersom yogan hjälpt mig så vill jag hjälpa yogan tillbaka. Jag vill sprida dess positiva effekter och för mig var det enklast att göra det genom att skapa en hemsida om det. Eftersom jag inte är något yoga proffs, valde jag att kalla sidan yogamatta eftersom jag här bara tar upp grunden inom yoga. Och yogamattan är ju faktiskt det man står på när man utövar yoga, alltså grunden :-).

om-mig-yogamatta