Yogamatta

Grunden till bra yoga

  • Tips från Google

Archive for juni, 2009

Välkommen till yogamattan

Posted by admin On juni - 11 - 20091 COMMENT

Här är en blogg om yogans grunder. För vad kan vara mer i grunden för en yoga utövare än en yogamatta och det är också därför som bloggen har fått sitt namn yogamatta!

Här kommer mycket att presenteras som nybörjaren kan tänkas vilja veta. Vad är yoga egentligen och måste man vända ut och in på sig själv samtidigt som man andas rökelse och stirrar på levande ljus? Nej naturligtvis inte och det kommer du att få veta mer om när du kikar i den här bloggen.

Yogaövningar

Idag är mycket fokus på de olika övningarna som är inom yoga. Övningar som trädet, solhälsningar och hunden. Men yoga är mer än så. Yoga handlar mycket om balans mellan kropp och själ. Det handlar om att kunna fokusera sina tankar och om att hitta till lugnet. Yoga kan hjälpa den som känner stress och den som har problem med ryggen. Ja jag personligen blir bara mer och mer förtjust i yoga som helhet, inte bara yogaövningar.

Köp yogamatta

Yoga är något som växer och blir större och större. Det finns fler och fler prylar du kan köpa på dig. Eftersom detta som sagt är en blogg om yogans grund, så kommer jag här i bloggen endast att tipsa om sådant som kan vara bra att börja med. Inte bara när det gäller att köpa yogamatta utan även andra bra grejer, som till exempel nyttiga informationsprodukter. Den första produkten kommer faktiskt redan om ett par dagar. Den kommer att vara unik i sitt slag, så håll ögon och öron öppna.

Avslutningsvis vill jag bara här än en gång hälsa dig välkommen till denna blogg om yoga!